Smart Home - Feel Good Hifi - Audio Store

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Smart Home

Tegenwoordig gaan huiseigenaren verder dan stopcontacten en lichtschakelaars en vereisen vaak
een geïntegreerd geluidssysteem, een visueel high-definitionsysteem of een afzonderlijk thuisbioscoop
of  een geheel ingerichte mediaruimte.

Wij kunnen U adviseren over geschikte producten, bekabeling, extra componenten, compatibiliteit, integratie, de nieuwste en beste technologie en toekomstbestendigheid van uw set-up.

Gespecialiseerd in op maat gemaakt ontwerp, afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en budget kunnen wij een mooi custom installatie pakket aanbieden
Bel ons of stuur ons een e-mail met uw idee├źn en wensen.


We geven u een gratis, vrijblijvende offerte met verschillende opties die bij uw budget passen.

Neem contact met ons op via 06-158 53 919 of sales@feelgoodhifi.nl  

Het Installatie TeamOf u nu wakker wordt met uw favoriete radiokanaal, ontspannen op muziek in het bad, luistert naar de nieuwste hits in de kinderkamer of geniet van uw Home Cinema in Dolby Surround  

De meest geavanceerde technologie is alleen nuttig als deze de gebruiker dient. Het unieke Revox-systeem biedt de eigenaar een maximum aan functionaliteit en ontwerpvrijheid, met een minimum aan werkinspanning.

Het Revox Multiroom System biedt u een wereld van audiofiel geluid waar u maar wilt , wanneer je maar wilt.
REVOX  Multiroom Systeem

Stel je eens voor. Waar je ook bent in het huis, je hebt volledige controle over het geluid dat je begeleidt.

U bepaalt zelf waarnaar u wilt luisteren. Of u nu op de hoogte wilt worden gehouden, ontspannen, wilt entertainen of gewoon wilt genieten van muzikaal genot - uw wereld van geluid past bij uw humeur en uw grillen.

En als verschillende mensen in het huis verschillende wensen hebben, kunnen ze elk hun eigen individuele smaak hebben.
Ervaar gewoon de muziek

Ervaar en geniet gewoon van de muziek. In een kamer of in een aantal kamers. In de beste CD-kwaliteit en in gebruikersgerichte, dynamisch in te richten zones.

De bediening is meestal net zo eenvoudig als het drukken op een enkele knop op een Gira / Revox of Feller / Revox wandbedieningspaneel dat afzonderlijk kan worden gelabeld of via een app.

Top Hifi met de  muziek van Uw Smartphone

Het enorme aantal audiostreamingservices kan vanaf een willekeurig aantal verschillende apparaten in het Voxnet-systeem worden ingevoerd.In de regel is het starten van de app op een iPad of Nexus-tablet voldoende om de muziek via je Voxnet te starten.

Door op dezelfde manier te werken als met de originele audiostreaming-app, is Voxnet gemakkelijk te bedienen, of u nu op stap bent of thuis ontspant.

Dit allemaal met het mooie Zwitserse Revox dat al bijna 70 jaar Audio maakt en ons steeds weer verbluft met hun prachtige apparatuur


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu