Denon AV Receivers - Feel Good Hifi - De Audio & Video Specialist in Alphen aan den Rijn

Aarhof 15
2406 BT Alphen aan den Rijn
Shop Online !
Nieuws
Ga naar de inhoud

Denon AV Receivers

Hifi > DENON
Denon AVC-X3700H

Dompel jezelf onder in high-power home cinema entertainment. Met 180 W per kanaal levert de Denon AVC-X3700H een echt meeslepende 3D-audio-ervaring via Dolby Atmos, DTS: X en IMAX Enhanced.

Het discreet gebouwde 9-kanaals versterkergedeelte beschikt
over twee koellichaamken en een sterke voeding om het gerenommeerde krachtige, dynamische en nauwkeurige Denon-geluid te leveren.


Stream populaire muziekservices zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL en meer draadloos via Bluetooth, Apple AirPlay 2 en Wi-Fi met HEOS Ingebouwd.

Geniet van uw MP3-collectie en zelfs Hi-Res-audioformaten (WAV-, FLAC-, ALAC- en DSD 2,8/5,6 MHz-bestanden) via USB of netwerk. De Denon AVC-X3700H werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri voor moeiteloze spraakbesturing.


Daag de status quo uit.

De AVC-X6700H heeft een monolithisch eindversterkerontwerp met Denon op maat gemaakte transistors en identieke circuittopologie op alle 11 kanalen, elk beoordeeld op 205W.

Deze ultieme bouwkwaliteit garandeert de beste geluidskwaliteit in zijn klasse met minimale interferenties, verbazingwekkende helderheid, kracht, detail en diepte.
Met de nieuwe AVC-X6700H kunt u genieten van al uw entertainment met de nieuwste beschikbare technologie en uw films in ongeƫvenaarde helderheid bekijken.

Geniet van uw films in 8K met 8K / 60Hz pass-through en opschaling, evenals de nieuwste AV-versterkertechnologie zoals Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS), die wordt gebruikt in films om videovertraging te elimineren.
Feel Good Hifi
Aarhof 15
2406 BT Alphen aan den Rijn
Terug naar de inhoud