Samsung TV - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Samsung TV

Televisie
U kunt ook buiten op het terras (of desnoods wat ruimer bemeten balkon) niet zonder televisie? Dan is er de nieuwe Samsung Terrace. Dit 4K QLED-toestel is IP55 water- en stofbestendig. Ofwel: hij kan tegen een flinke spat regen (maar u moet er niet mee gaan zwemmen). Het goedkoopste 55 inch-model kost $3499 en voor de grootste 75 inch betaalt u $8999. De tv’s beschikken van huis uit over ingebouwde 20 Watt speakers. Een stevig metalen frame moet het geheel robuust maken. Verder is de helderheid die het scherm kan halen met 2000 nits dusdanig hoog, dat u er volgens Samsung ook op een zonovergoten probleemloos naar kunt kijken.
Tel daarbij op dat er een anti-reflectielaag op het scherm is aangebracht, zodat vervelende spiegelingen ook niet aanwezig zijn.

The FRAME van Samsung is een klasse apart !
Een levendig schilderij aan Uw wand
Heldere en levendige kleurweergave

Crystal Display
Ga helemaal in het beeld op met een breder kleurenspectrum.

Crystal Display biedt een optimale kleurweergave
waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn.

Prachtige beeldkwaliteit Crystal Processor 4K
Ervaar levendige en fonkelende beelden met rijke kleuren dankzij een speciale chip die de kleurweergave en contrastverhoudingen optimaliseert en HDR aanstuurt.
Crystal UHD 55 inch TU8000 (2020)


Tijdloze esthetiek
Boundless Design (3-side)
Een strak en elegant ontwerp dat het puurste beeld geeft. Een grenzeloos design dat een nieuwe standaard zet, ontworpen met een smalle rand die de nadruk legt op het beeld. Het is een elegante TV, zowel op de voet als aan de muur.

Ambient Mode
We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm... maar we zien liever niet dat zwarte vlak als de TV uitstaat. Dankzij Ambient Mode+ gaat je Crystal UHD TV op in je interieur. Kies voor een decor dat kleurmatcht met je woonkamer of kies je favoriete foto's.
Bij Feel Good Hifi € 799,-
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud