Isotek The Power To Perform ! - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Isotek The Power To Perform !

Clean Power
STROOMKABELS
Sommige mensen vragen zich af waarom het de moeite waard is om geld uit te geven aan de laatste paar meter stroomkabels, terwijl de elektriciteit die beschikbaar is via een stopcontact al kilometers heeft afgelegd om dat punt te bereiken.

Feit is dat die laatste meters cruciaal zijn. Een gewoon 'waterkokersnoer' zoals degene die gratis bij hifi-componenten worden geleverd, bevat alleen rudimentaire geleiders en connectoren - het absolute minimum om ervoor te zorgen dat het item werkt. Dergelijke kabels fungeren als antennes voor EMI/RFI, wat de prestaties van audioapparatuur beïnvloedt, en zijn niet gebouwd om de elektrische integriteit te handhaven volgens de norm die vereist is voor hoogwaardige audioweergave.

Dit is belangrijk omdat netstroom de grondstof is waaruit het audiosignaal dat uw luidsprekers aanstuurt, is gemaakt. Als de elektriciteit die uw audioapparatuur van stroom voorziet, wordt beïnvloed door ruis, zullen de geluidsgolven die uw oren bereiken te lijden hebben van vervorming.

Een hoogwaardige audiostroomkabel is op maat gemaakt om te voldoen aan de huidige eisen van audioapparatuur, van broncomponenten tot eindversterkers, met speciale hoogstroomkabels voor grote, stroomverslindende versterkers. Ze zijn ook ontworpen om de integriteit van de elektriciteit die ze vervoeren te beschermen, vervorming te minimaliseren en het binnendringen van EMI/RFI te voorkomen. Een eenvoudige A/B-luistertest tussen een standaard 'waterkoker' en een gespecialiseerde audiostroomkabel zoals die van IsoTek, laat zien welk verschil deze eenvoudige upgrade kan maken.
THE DISCOVERY SERIES

EVO3 INITIUM

EVO3 Initium is IsoTek's nieuwe voedingskabel op instapniveau, ontworpen om hoogwaardige prestaties te bieden tegen een extreem eerlijke prijs.

Initium is een must voor het vervangen van al uw gratis standaard zwarte plastic stroomkabels die zijn ontworpen voor een prijs die niet voldoet aan de kwaliteit.

CONSTRUCTIE: De geleiders hebben een parallelle constructie met een lichte draaiing.
Deze gevestigde techniek blijft de eerste verdedigingslinie tegen RFI- en EMI-afwijzing.

A) Geleiders: 99,9999% OFC-geleiders bieden een uitzonderlijk niveau van zuiverheid met verbeterde geleidbaarheid.
Ze hebben minder kans om na verloop van tijd te breken of af te breken.

B) Diëlektricum: PE-diëlektricum (isolatie) is chemisch inert en heeft een zeer lage diëlektrische constante over een breed frequentiebereik.
PE heeft een zeer hoge weerstand tegen spanningsscheuren en een lage wrijvingscoëfficiënt, waardoor het een uitzonderlijk diëlektricum is.
PE is een goede keuze voor veiligheid in zowel temperatuur- als elektrische isolatie.

C) Vulling: Er is katoenvuller gebruikt om de kabel interne sterkte te geven en microfonie te verminderen.
Katoen heeft ook uitstekende diëlektrische eigenschappen, het beste van een vast materiaal.

D) Wrap: Een papieren wrap wordt gebruikt om de constructie vast te zetten voordat een flexibele PVC-mantel wordt aangebracht.

De toevoeging van papier en katoen vormt een buffer met het PVC om uitzonderlijke diëlektrische eigenschappen te behouden.
Isotek EVO3 INITIUM PowerCable € 89,-
VO3 Premier werd geïnspireerd door discussies met high-end elektronicabedrijven, van wie velen audioapparatuur produceren die voor tienduizenden ponden wordt verkocht en toch wordt geleverd met netsnoeren van slechte kwaliteit die de prestaties aanzienlijk beperken.

Premier levert uitstekende prestaties en vertegenwoordigt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn geen compromissen gesloten met betrekking tot de kwaliteit van de onderdelen en materialen die bij de constructie worden gebruikt.

CONSTRUCTIE: De geleiders hebben een parallelle constructie met een lichte draaiing. Deze gevestigde techniek blijft de eerste verdedigingslinie tegen RFI- en EMI-afwijzing.

A) Geleiders: Verzilverde 99,9999% OFC-geleiders bieden een uitzonderlijk niveau van zuiverheid met verbeterde geleidbaarheid. Ze zullen minder snel breken (vergeleken met een vaste kern) of na verloop van tijd degraderen. Zilver is een uitstekende geleider en in combinatie met een zeer zuiver koper biedt het indrukwekkende elektrische eigenschappen.

B) Diëlektricum: Teflon FEP (Fluorinated Ethyleen Propyleen) diëlektricum (isolatie) is chemisch inert en heeft een zeer lage diëlektrische constante over een breed frequentiebereik. FEP heeft een zeer hoge weerstand tegen spanningsscheuren en een lage wrijvingscoëfficiënt, waardoor het een uitzonderlijk diëlektricum is. FEP is de eerste keuze voor veiligheid in zowel temperatuur- als elektrische isolatie.

C) Vulling: Er is katoenvuller gebruikt om de kabel interne sterkte te geven en microfonie te verminderen. Katoen heeft ook uitstekende diëlektrische eigenschappen, het beste van een vast materiaal.

D) Wrap: Een papieren wrap wordt gebruikt om de constructie vast te zetten voordat een flexibele PVC-mantel wordt aangebracht. De toevoeging van papier en katoen vormt een buffer met het PVC om uitzonderlijke diëlektrische eigenschappen te behouden.

E) Mantel: PVC wordt gebruikt als buitenmantel om een ​​hoge mate van flexibiliteit en mechanische sterkte te geven.

BEINDIGING: Premier-kabel wordt afgesloten met behulp van IsoTeks op maat gemaakte gegoten connectoren van audiofiele kwaliteit van massief OFC met 24-karaats vergulde geleiders. Deze bieden prestaties van de hoogste kwaliteit en zijn minder vatbaar voor aanslag.
Isotek EVO3 PREMIER PowerCable € 149,-

Isotek
De Isotek EVO 3 Polaris is een kosten-efficiënte manier om uw Hifi installatie een boost te geven. De prestaties van uw systeem zullen niet allen verbeteren, de ISOTEK EVO 3 Polaris zorgt voor extra bescherming.

- Voorkomt CM en DM ruis
- RFI reductie 30dB
- Delta Filtering voor betere productprestaties
- 13500A bescherming
- Verzilverd OFC Koper
- Max continu vermogen 2300 Watt

Polaris wordt geleverd samen met Initium C13 Kabel in het Pakket
Direct beschikbaar
€ 579.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Isotek
EVO3 Initium is de nieuwe voedingskabel op instapniveau van IsoTek die is ontworpen om prestaties van hoge kwaliteit te bieden tegen een uiterst eerlijke prijs. Initium is een must voor het vervangen van al uw gratis standaard zwarte plastic stroomkabels die zijn ontworpen tot een prijs die niet tot een kwaliteit voldoet.
Direct beschikbaar
€ 89.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Isotek
IsoPlug is een veelzijdig shunt filtersysteem that goes across the live and neutral of the mains supply. Eenvoudig rondom uw huis te gebruiken. Plaats IsoPlug naast componenten die veel Differential Mode-vervuiling veroorzaken, zoals computers, koel/vriescombinaties en telefoonopladers. Ook is het mogelijk om een stroomverdelerstrip te upgraden door IsoPlug als het beginpunt aan te sluiten.
Direct beschikbaar
€ 129.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Isotek
De Isotek Premier Power is een hoogkwalitatieve voedingskabel met een flexibele PVC mantel en audiofiele kwaliteit connectoren van OFC met 24-karaats goudvergulde geleiders.

De verzilverde 99,99% OFC geleiders van de Isotek Premier Power liggen licht gedraaid in een parallelle constructie en bieden een uitzonderlijk niveau van zuiverheid met verbeterde geleidbaarheid. Ze zullen minder snel breken en door de verzilvering in combinatie met het koper geeft het uitzonderlijk goede elektrische prestaties.
Direct beschikbaar
€ 149.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Isotek
IsoTeks EVO3 Sirius is een stekkerblok met een centraal filternetwerk. Verwijdert zowel Differential mode- als Common mode-vervuiling tot 40dB. De zes contactdozen benutten allemaal hetzelfde centrale filternetwerk, en dit zorgt voor een aanzienlijke vermindering in Differential mode-besmetting.

Alle met netstroom gevoede elektrische producten veroorzaken Differential mode-vervuiling, en dus ook audiocomponenten. Het in serie aansluiten van contactdozen met grote koperen busbars versterkt de besmetting van Differential mode-vervuiling, niet ideaal voor een hoogwaardige audioweergave.
Beperkt beschikbaar
€ 749.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Isotek
De IsoTek EVO3 Syncro Uni herbergt een innovatieve elektronicaschakeling die gelijkspanningselementen onderdrukt, de sinuscurve van de wisselspanning opnieuw opbouwt en brom van de voeding reduceert. Dit innovatieve product wordt in de stroomtoevoer van een hifi-apparaat ingezet en laat zich ook combineren met de netfilters van IsoTek om een symmetrische sinus aan alle uitgangen te leveren.
Direct beschikbaar
€ 599.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud