Next Audio - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Next Audio

Hifi > Aktieve Speakers
New Slide 1
De T6 tweeweg IP65-luidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, barterrassen, kerken, winkelcentra of conferenties.

De luidsprekers zijn ondergebracht in een stijlvolle weerbestendige kunststof kast (IP65 - met behulp van de achterkant) en bieden een uitstekende architecturale integratie, zowel binnen als buiten. De zeer nauwkeurige dekking van de luidspreker stelt de mensen, onder het publiek, in staat om het geluid op dezelfde manier waar te nemen.

De lage frequenties worden gereproduceerd door een 6" direct-radiating woofer met een polypropyleen conus, terwijl de hoogfrequente sectie is gebaseerd op een titanium tweeter.                
         Bij ons € 1499,- incl. BTW
FLEXI15 is een 2000W actief 2.1 compact PA-systeem met een geïntegreerde DSP-verwerkingsengine die een nauwkeurig op elkaar afgestemd, compact systeem vormt met professionele akoestische eigenschappen die dj's en muzikanten nodig hebben voor zowel draagbaar gebruik als permanente installatie De 15 inch reflex geladen subwoofer biedt een krachtig nauwkeurig basgeluid, terwijl de satellieten met 8 inch mid drivers en 1 inch HF drivers verantwoordelijk zijn voor natuurlijk klinkende mids en kristalheldere highs.
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud