Revox JOY System - Feel Good Hifi - De Audio Specialist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Revox JOY System

High-end > Revox
ReVox JOY probeeert zowel liefhebbers van gedematerialiseerde muziek te verleiden als degenen die nog niet hebben besloten hun cd's in de garage op te slaan. Op basis van verschillende versterkte netwerkstations biedt de fabrikant ReVox muziekliefhebbers de mogelijkheid om hun audiosysteem geheel zelf samen te stellen met deze High-end Bouwstenen uit de prachtige  JOY line van ReVox hieronder vind u alle componten op een rij

Met de Revox Joy hebt u eenvoudig toegang tot vele digitale inhoud van uw thuisnetwerk en internet.

Ervaar muziek en podcasts van over de hele wereld via een geïntegreerde internetradio. Meer dan 20.000 radiostations en meer dan 2 miljoen podcasts, die dagelijks worden bijgewerkt en uitgebreid, zijn slechts een paar toetsaanslagen verwijderd.

U kunt uw persoonlijke favorieten configureren via internetradio en podcasts op de S208-afstandsbedieningMet name mobiele muziekspelers kunnen via de USB-poort op de Revox Joy worden aangesloten, zoals een iPod, iPhone of iPad. Voor de iPod- en iPhone-producten biedt Revox een geschikt dockingstation.

Natuurlijk kunt u ook een USB-stick aansluiten op uw favoriete muziek en ervan genieten met de Revox Joy
   ReVoX Joy S119 Streamer/amplifier
                                                          
Als meerdere Revox Joy-producten in één huis worden gebruikt, kunnen ze indien nodig worden geregeld met een enkele S208-afstandsbediening.

het Voxnet-systeem biedt een gebruikersgerelateerd bedieningsconcept. Ga een kamer binnen en kies je naam. Je individuele muziek volgt je van kamer naar kamer, ongeacht hoe je door het huis beweegt.

De door u gewenste muziek wordt volledig synchroon en met een onberispelijke CD-kwaliteit in elke gewenste ruimte uitgevoerd. Technologisch uiterst geavanceerd geïmplementeerd in een Ethernet-netwerk, biedt Voxnet op deze manier een perfecte mobiele geluidservaring - Multiuser-systeem van de premiumklasse.

         Bij Feel Good Hifi € 2050.-Al meer dan drie decennia is de CD een trouwe en populaire metgezel voor alle muziekliefhebbers.

Het staat voor een comfortabele en hoogwaardige geluidservaring - eenvoudig invoegen en genieten
dat vandaag en morgen geldt.

Net als de geliefde muziekcollectie, zou de CD-speler
ons ook lang moeten vergezellen


Onder deze premisse en het doel van maximale getrouwheid heeft Revox zijn nieuwe Joy CD-speler ontwikkeld

Precisie in verwerking en hoogwaardige componenten vormen de basis voor het hoge technische niveau en muzikaal niveau evenals voor de levensduur van het elegante geluidswonder.

 Bij Feel Good Hifi € 1100,-


Met de intuïtieve GUI kan de gebruiker door zijn favoriete muziek bladeren en ook afzonderlijke afspeellijsten maken. Indien nodig kunnen de metadata van de audiobestanden ook worden bewerkt.

Naast de klassiekers zoals album, artiest of genre biedt de audioserver een ingang voor componisten, zodat liefhebbers van klassieke muziek ook snel hun favorieten kunnen vinden.
Revox Joy-audioserver

De Revox Joy-audioserver is ontwikkeld als de ideale aanvulling op de Joy-netwerkontvangers. Het wordt gekenmerkt door een uiterst eenvoudige bediening en maakt een automatische opname van audio-cd's op een lokale harde schijf of ook op externe opslagmedia mogelijk.
Alle inhoud van de Revox Joy-audioserver wordt door UPnP beschikbaar gemaakt voor het netwerk.

Aldus kan de audioserver worden bediend met netwerkontvangers evenals conventioneel door middel van een lokale optische audio-uitvoer direct met bijvoorbeeld een bestaande versterker.

Door deze Audio server binnen het Multiroom systeem te plaatsen heeft U toegang in het hele huis en zelfs buitenshuis van al favoriete muziek van opgeslagen
CD's of Multimedia dankzij de techniek van ReVox
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu