Hifi - Feel Good Hifi - De Audio Specialist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hifi

Hifi & Video > Hifi
Een van de bekendste audio merken uit Japan is misschien wel het hifi merk Onkyo. In 1946 is in Osaka het huidige Onkyo opgericht. Destijds was de naam van het inmiddels befaamde hifi merk nog Osaka Denki Onkyo K.K. De betekenis van Onkyo is overigens zoiets als harmonie van geluid, ON staat voor geluid en Kyo voor harmonie.

In de eerste jaren van het bedrijf groeide de Japanse versterker en luidspreker bouwer uit tot een innovator die altijd voorop loopt in de ontwikkelingen. Zodoende heeft Onkyo zich ontwikkeld tot een begrip in de HiFi wereld en maakt het onder andere hoogstaande A/V receivers, stereo versterkers, hoofdtelefoons en luidsprekers.

De kracht van Onkyo is dat ze een breed aanbod hebben en voor iedere portemonnee een oplossing. Of u nu een hifi leek bent of een kritische hifi liefhebber Onkyo heeft een passend product voor iedere audio/video vraag! In het hoge segment hebben ze 1e klas voor en eindversterkers en A/V receivers met de nieuwste features. Ook de instapmodellen zijn rijk uitgerust met de nieuwste technieken. Met een Onkyo ben je dus altijd verzekert van een modern product. Zo waren de home cinema versterkers van Onkyo als een van de eerste uitgerust met WiFi, 4K, HDMI 2.0 en Bluetooth. De kracht is dan ook de nieuwste technieken gecombineerd met kwaliteit.


Uitgebalanceerde XLR- en 11.4-multikanaals pre-outs en 8-in / 3-out 4K / 60 Hz HDMI® 2.0-terminals ondersteunen HDCP 2.2-kopieerbeveiligde 4K-internetvideo en bieden ultieme connectiviteit voor uw toekomstbestendige thuisbioscoop. De TX-NR1030 is ook ontworpen voor adembenemende stereoprestaties met Wi-Fi® en Bluetooth die een wereld van draadloze digitale muziek openen, van hi-res muziekstreaming tot Spotify, terwijl Pure Direct Analog Path een soulvol analoog geluid plaatst met toegewijde hi-fi versterkers. Bovendien is er een up-to-date DTS Neo: X ™ -upgrade, 4K-video-upscaling, ISF-videokalibratie en smartphonecontrole in elke zone. Het is gewoon de best uitgeruste, best klinkende 9.2-kanaals oplossing die beschikbaar is voor next-generation entertainment.
ONKYO  TXNR1030
9.2-Channel Network A/V Receiver

Haal vandaag nog de entertainment met de grootste impact van morgen in huis met de TX-NR1030.

Afzonderlijke versterker- en verwerkingsblokken, een enorme hoogstroomtransformator, zeven Burr-Brown DAC's en dubbele 32-bit DSP-engines vormen een solide basis voor Dolby Atmos®, het revolutionaire surround-soundformaat dat een nieuwe dimensie toevoegt aan filmsoundtracks. Dolby Atmos is oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik in multiplex-theaters en maakt gebruik van objectgeoriënteerde mixing- en plafondkanalen om directionele effecten boven en boven je te bewegen in een naadloze sfeer van levend geluid.

BIJ FEEL GOOD HIFI € 1899,-
                                   


\

De Marantz ND8006

Voldoet aan alle eisen van de hedendaagse digitale muziekluisteraar door functies te combineren waar normaal twee of drie verschillende audiocomponenten voor nodig zijn.

Het model is gebaseerd op de succesvolle NA8005- en SA8005-modellen, maar de eigenschappen en het audio-ontwerp zijn helemaal opnieuw uitgedacht.

Het biedt een combinatie van een cd-speler en een ingang voor digitale bronnen. Hierdoor is het mogelijk om af te spelen vanaf een thuisnetwerk, lokale USB-opslag en online bronnen zoals streamingdiensten en internetradio.Met behulp van HEOS-ondersteuning en de DAC-functionaliteit kan er direct verbinding worden gemaakt met computers en andere apparaten.

Hij is ook toekomstbestendig met ondersteuning voor bestandsformaten tot wel 11.2 MHz quad-DSD en 384kHz/32-bit PCM, en biedt daarbij ook functies zoals Apple AirPlay en Bluetooth om muziek vanaf draagbare apparaten te spelen.

BIJ FEEL GOOD HIFI € 1199,-De PM8006 van Marantz

Heeft vele features, waaronder meerdere power- en connectiviteits mogelijkheden, een nieuw ontwikkelde Marantz Musical Phono EQ trap en een nieuw ontwikkelde voorversterker fase.

Magnetische phono trap
Een nieuw element van de Marantz PM8006 wat veel mensen zal aanspreken, is een, door Marantz ontworpen, bewegende magnetische phono-trap. Dit zorgt voor zowel het laagste geluid als zuiverste signaal bij het afspelen van alle vinyl. Deze Music Phono EQ trap is zeer geavanceerd: zo heeft u geen externe phono voorversterker meer nodig.De PM8006 is geschikt voor prestaties met 70 Watt versterking per kanaal. Dit maakt het mogelijk om meerdere luidsprekers op eenvoudige wijze aan te sturen.

Dankzij de nieuwe volumeregeling voor helderheid en nauwkeurige kanaal balans heeft u nog meer controle over de PM8006. Door middel van de volumeknop worden tevens elektronische aanpassingen via een microprocessor geregeld.

De aansluitingen bestaan uit massief messing met een zilveren plaat voor het beste contact met de luidsprekerkabels. De hoofdluidspreker aansluitingen bevinden zich dichterbij de printplaat voor een korter signaalpad.
            BIJ FEEL GOOD HIFI € 1199.-
Verder is dit een stevige stereoversterker dankzij de solide aluminium behuizing. De voetjes van zijn zo ontworpen dat ze ongewenste trillingen dempen.

De ringkerntransformator van de PM8006 is dubbel afgeschermd, beschikt de stereoversterker over een tripple bodemplaat en zijn zelfs de massief koperen luidsprekeraansluitingen vernikkeld.

Bovendien is de PM8006 voorzien van een nieuw ontworpen, bewegende magnetische phono equalizer en een elektrische volumeregeling voor een betere scheiding.

Binnenkort zijn deze mooie producten te bewonderen bij
Feel Good Hifi

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu